A Review Of קידום אתרים בגוגל



תוכן רזה יכול להתבטא במגוון רחב של צורות: עמודים המיועדים להדפסה באתר, תוכן משוכפל, תוכן שאין בו כל מסר חדש לקורא, תוכן בעל נפח מצומצם מאוד ביחס לנישה שאותה הוא סוקר ועוד.

כתבתי ממש לאחרונה מדריך מאד מפורט בנושא הזה עם כמה וכמה כלים למחקר מילים – שווה לכם לעיין בו.

בשלב הזה, שבו אתם עסוקים בתכנון תהליך הקידום האורגני חשוב יהיה שתבינו כי צריך לייחד התייחסות גם לבניית פרופיל הקישורים:

על מנת לראות את הפוטנציאל האורגני ותוך כמה זמן נכפיל לך את ההכנסות

בתוך כך, חשוב יהיה שאתר יציין גם מתי הוא מספק אחריות ללקוח, מהי מדיניות ההחזרים של העסק, האם בית העסק מחוייב לפצות לקוח על מוצר תקול או שירות שממנו לא היה מרוצה ועוד.

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

תפקידו של מקדם אתרים בהקשר הזה הוא לוודא קיומו של עמוד המכיל את התנאים המשפטיים הרלוונטים לאתר.

המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.

לעומת זאת, במקרים בהם הלקוחות הפוטנציאליים נדרשים לתת אמון בבעל המקצוע, להבין שהוא מהווה סמכות בנישה שלו, ושיש בידיו את הידע והכלים המקצועיים כדי לסייע להם, הרי שכתיבה של תוכן מעמיק, גם אם בתדירות נמוכה, יכולה בהחלט לספק את הסחורה.

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר קידום אתרים בגוגל לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

נכון, לא בכל תחום נדרשים תכנים ארוכים ומאמרים מדעיים שישפכו אור על סוגיות ליבה בנושא, אולם תוכן ערכי, שמספק לגולשים ערך, מכווין אותם בתוך ים המידע שבו הם מוצפים, ועוזר להם לחלץ את העיקר מן הטפל הוא בהחלט מרכיב משמעותי באסטרטגיית קידום האתר.

בזכות הידע שאתה והצוות לא מפסיקים ללמוד בעצמכם ואז לתת לקהילה,

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

דף הבית » מדריכי קידום אתרים למתחילים » מדריך קידום אתרים אורגני בגוגל מדריך קידום אתרים אורגני בגוגל

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *